Pehea e koho ai i ka nui o ka Chandelier no kahi lumi?

He mea koʻikoʻi ke koho ʻana i ka chandelier nui kūpono no ka lumi e hōʻoia i ka hoʻonui ʻana i ka nani a me ka hana o ka lumi.Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ke koho ʻana i ka nui chandelier kūpono no kou lumi.

1. Ana i ka lumi:E hoʻomaka ma ke ana ʻana i ka lōʻihi a me ka laulā o ka lumi ma nā kapuaʻi.E hoʻohui i kēia mau ana ʻelua no ka loaʻa ʻana o ke anawaena o ke kukui e pili ana i ka nui o ka lumi.No ka laʻana, inā he 15 kapuaʻi ka laula o kou lumi a he 20 kapuaʻi ka lōʻihi, ʻo ka hoʻohui ʻana i kēia mau ana ʻelua e hāʻawi iā ʻoe i 35 kapuaʻi.ʻO kahi kukui kukui me ke anawaena o 35 iniha ka mea kūpono no ka lumi.

2. E noʻonoʻo i ke kiʻekiʻe o ke kaupaku:He mea nui e koho i kahi chandelier e like me ke kiʻekiʻe o ke kaupaku o ka lumi.No nā kaupaku he 8 kapuaʻi ke kiʻekiʻe, kūpono ke kukui me ke kiʻekiʻe o 20-24 iniha.No nā kaupaku kiʻekiʻe me ke kiʻekiʻe o 10-12 kapuaʻi, ʻoi aku ka nui o ka chandelier me ke kiʻekiʻe o 30-36 iniha.

3. E hoʻoholo i ke kiko kiko o ka lumi:E noʻonoʻo i ke kiko kiko o ka lumi, inā he papa ʻaina a i ʻole kahi noho, a koho i ka nui o ka chandelier e hoʻokō i kēia kiko kiko.

4. E noʻonoʻo i ke ʻano o ka lumi:E koho i kahi chandelier e hoʻokō i ke ʻano o ka lumi.Inā loaʻa i ka lumi kahi hoʻolālā hou a i ʻole nā ​​​​mea hou, ʻo kahi chandelier me nā laina maʻemaʻe a me nā mea hoʻonaninani liʻiliʻi e kūpono.No kahi lumi maʻamau, ʻoi aku ka maikaʻi o ka chandelier me nā kikoʻī nani a me nā mea hoʻonani aniani.

5. E nana i ka Chandelier i loko o ka lumi:E hoʻohana i nā kiʻi a i ʻole nā ​​lako polokalamu pūnaewele e kōkua i ka nānā ʻana i ke ʻano o ka chandelier i loko o ka lumi.Hiki i kēia ke kōkua iā ʻoe e hoʻoholo inā ʻo ia ka nui a me ka hoʻolālā kūpono no ka wahi.

ʻO ke ʻano holoʻokoʻa, ʻo ke koho ʻana i ka nui chandelier kūpono no kahi lumi e pili ana i ka noʻonoʻo ʻana i ka nui o ka lumi, ke kiʻekiʻe o ke kaupaku, ke kiko kiko o ke ākea, ke ʻano o ka lumi, a me ka hoʻohana ʻana i nā mea hana ʻike e kōkua i ka hoʻoholo ʻana.Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo, hiki iā ʻoe ke koho i kahi chandelier e hoʻonui ai i ka nani o ka lumi a hāʻawi i ka pae kūpono o ke kukui.


Ka manawa hoʻouna: Apr-11-2023

Waiho i kāu memo:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou.