Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i kahi chandelier kristal?

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ke kukui aniani e like paha me kahi hana paʻakikī, akā he mea nui ka hoʻomaʻemaʻe mau ʻana e mālama i kona ʻālohilohi a me ka nani.Eia nā ʻanuʻu no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ke kukui aniani.

1. Hoʻopau i ka mana:E hoʻopau i ka lako mana i ka chandelier ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hana hoʻomaʻemaʻe e hōʻoia i ka palekana.

2. E hoʻomākaukau i ka mea hoʻomaʻemaʻe:E hoʻohui i kahi wai hoʻomaʻemaʻe o ka wai mehana a me ke kopa maʻemaʻe i loko o ka bākeke a i ʻole ke kīʻaha.E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i nā kemika abrasive a i ʻole nā ​​​​kemika paʻakikī e hōʻino i nā kristal.

3. Wehe i nā ʻāpana hiki ke wehe:E hoʻohana i nā mīkina lima e wehe i nā ʻāpana hiki ke wehe ʻia o ka chandelier, e like me nā kristal a me nā ʻōpuʻu kukui.E kau iā lākou i loko o kahi lole palupalu a i ʻole kāwele e pale aku ai i nā ʻōpala a i ʻole ka pōʻino.

4. E hoʻopuehu i ke kukui:E hoʻohana i ka pulupulu palupalu a i ʻole ka lepo no ka wehe ʻana i ka lepo a i ʻole nā ​​ʻupena cobweb mai ka ʻili o ka chandelier.

5. Hoʻomoʻa i nā kristal:Inā haumia nā kristal, e hoʻoinu iā lākou i loko o ka wai hoʻomaʻemaʻe no kekahi mau minuke e wehe i ka lepo.

6. E hoʻomaʻemaʻe i nā kristal:E hoʻohana i ka lole palupalu a i ʻole ka sponge e hoʻomaʻemaʻe mālie i kēlā me kēia aniani, e wehe i ka lepo a i ʻole ka lepo.E hoʻomaʻemaʻe i nā ʻaoʻao ʻelua o ke aniani.

7. E holoi a maloʻo i nā kristal:E holoi i kēlā me kēia aniani me ka wai maʻemaʻe e wehe i ke koena kopa.E holoi i kēlā me kēia kristal me kahi lole maʻemaʻe a maloʻo.

8. E hoʻomaʻemaʻe i ka pahu kukui:E hoʻohana i ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe i ke kumu o ke kukui, e makaʻala i ʻole e pulu nā mea uila.

9. E hui hou i ke kukui:Ke maloʻo nā ʻāpana a pau, e hoʻopili hou i nā kristal a me nā ʻōpuʻu kukui i ka chandelier.

10. E ho'ā hou i ka lako mana:E ho'ā hou i ka lako mana a e ho'āʻo i nā kukui a nānā i ka hana pono o ka chandelier.

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe maʻamau o kahi chandelier kristal e kōkua i ka mālama ʻana i kona nani a me ka ʻālohilohi.ʻO ke kaʻina hana hoʻomaʻemaʻe hiki ke hoʻopau i ka manawa, akā pono ia i ka wā e ʻōlino hou ai ke kukui.


Ka manawa hoʻouna: Apr-11-2023

Waiho i kāu memo:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou.